Brassybra

Vi vil at kvinner skal føle seg vel og vi løfter oss ved å løfte andre. Derfor har vi designet en unik selvklebende BH med en perfekt passform og som er behagelig å ha på. Gir støtte hele dagen. Så du kan fokusere på å være deg selv og din rett til å danse hele natten. Kom igjen!
Get Ur Brassy on

Besøk vår nettside!

SURF KOMBUCHA

SURF KOMBUCHA er en frisk og sprudlende drikk som brygges på økologisk te og smaksettes med bær, juice, ferskpressa ingefær eller urter. Målet er å etablere egen produksjon og oppnå en bred distribusjon i det norske drikkevaremarkedet. På sikt er også eksport et mål. Bak satsingen står Maren E. Aasen Luca Guichard. Maren er oppvokst på Gangstad i Inderøy og er utdannet innenfor ernæring. Luca er fra Portugal og har blant annet bakgrunn som profesjonell surfer og DJ.

Smart Cylinders

Teamet bak Smart Cylinders utvikler en tjeneste for gassleverandører som gjør at de kan overvåke gassnivået hos bedriftskundene sine. Ved å benytte seg av denne tjenesten vil gassleverandørene kunne kutte logistikk-kostnader, og øke servicenivået.

Letnes overnatting

Letnes gård drives av Grete og Magne Letnes og ligger idyllisk til på Inderøy. Gården tilbyr unik overnatting i blant annet «Spettspiret» en tretopphytte med i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt over vakre Beitstadfjorden. Her kan man nyte kveldssola fra verandaen høyt over nakken, tilbringe en sen kveld i badestampen ved hytta og våkne opp til deilig frokost sammen med ekorn og småfugler.
Letnes tilbyr leie av båt for fiske i Beitstadfjorden, grilling av selvfiska fisk eller annen grillmat i en flott gapahuk, hilse på saueflokk med lam, bli med på fjøsstell med melkekyr og kalver, delta på guidet tur på gravhauger fra folkevandringstid, padle kano på Vikanvågen eller bare koble av fra hverdagsstresset i norsk natur og frisk luft.

Nettside

HeliService AS
v/Andre Vestvoll

Verktøy for enklere montering av kabler med helikopter.

Mattemaur AS

Mattemaur utvikler og selger pedagogiske spill i matematikk til bruk i skole, barnehage og hjemme.
Norske elevers matematikkprestasjoner blir i media stadig omtalt som for svake. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Vi har stor tro på at en praktisk og dynamisk tilnærming til matematikkfaget gir motiverte elever som mestrer faget, og som videre gir gode resultater.

Nettside

Fossli AS

Vi kan torvtak og jord!
Fossli AS med tilhørighet på Frosta i Nord-Trøndelag, er en bedrift med produksjon av torv- og jordprodukter.
Vårt hovedprodukt er produksjon av torvtak hvor vi kan levere ferdige torvtak som grønt dekke, eller torvtak som løsvare rett på tak med våre spesialbiler. Vi leverer også blomsterjord og veksttorv, primært til yrkesdyrkere, hagesentre og dagligvare, samt smågristorv og andre torvbaserte tilskuddsfór.

Nettside

Ecopro AS

Gjenvinning av energi og gjødsel fra organisk avfall.

Nettside

Hucon Global Ltd

CRM, Software, and Human Factors in technological high-risk operations.

Nettside

Komprimo AS

Innovative waste solution.

Deepwater Norway AS

Deepwater designs and manufactures cathodic protection systems for offshore and marine assets, specializing in the development of innovative retrofit technology for aging assets in need of life extension.
Deepwater Corrosion Services, Inc., the Houston, Texas based offshore corrosion specialist has formed Deepwater Norway AS with local Norwegian partner Svenn Magne Wigen. The new company will further enhance Deepwater’s presence in the North Sea market.

Safe Solution AS

Safe Solution delivers the new system SAFEPASS that is patented. It is the fastest and most effective system on the market today!

Nettside