Drømmer du om å bli din egen sjef?

21. oktober 2020

oppstart

Innbyggere i Trondheim og Malvik kommune får en gratis første samtale med oss i Proneo om målrettet og strukturert veiledning for å starte egen bedrift. Tjenesten er finansiert av kommunene fordi de er pådrivere for at innbyggerne skal ha mulighet til å skape og utvikle arbeidsplasser.

Typiske spørsmål som vi snakker om i denne samtalen er:

  1. Hvordan skaffe penger til å starte opp egen bedrift?
  2. Hva skal jeg gjøre for å komme i gang?
  3. Bør jeg velge AS eller ENK?
  4. Hvem kan jeg samarbeide med?
  5. Hvordan kommer jeg i kontakt med kundene mine?

Er dette noen av spørsmålene som du ønsker svar på så vil vi gjerne høre fra deg. Fyll ut skjema så kontakter vi deg snart for å avtale en samtale med deg.

Jeg vil starte i Trondheim    Jeg vil starte i Malvik

 

Proneo har solid erfaring med å hjelpe gründere med å realisere sin drøm om å starte sin egen bedrift. Årlig er vi i kontakt med ca 300 personer som har som mål å starte opp eller utvikle sin egen bedrift. Gjennom vår kunnskap og erfaring hjelper vi deg med å jobbe målrettet og strukturert med forretningsutviklingen i tidlig fase. Til dette arbeidet bruker vi metoder og rammeverk som vi omsetter i praksis, i tillegg til at vi kobler på relevant nettverk og kompetanse.

Går du på dagpenger?

Går du på dagpenger, men ønsker å starte din egne bedrift kan du ha rett på dagpenger under etablering. Dette må du søke om hos NAV, og som vedlegg i denne søknaden trenger du en næringsfaglig vurdering. Denne næringsfaglige vurderingen hjelper vi i Proneo deg med, og tjenesten er finansiert av Trondheim og Malvik kommune, så dette medfører ingen kostander for deg.

Vi tar først en prat med deg om hvilken bedrift du ønsker å starte. Så avdekker vi hvor langt du har kommet med planleggingen din og hvilke oppgaver du bør ha fokus på framover. Vi ber alltid om utfyllende og oppdatert CV fra alle som trenger en næringsfaglig vurdering, så dette er fint om du har klart på forhånd. Fyll ut skjema så hjelper vi deg med din næringsfaglige vurdering.

Næringsfaglig vurdering Trondheim   Næringsfaglig vurdering Malvik

 

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Stine-Aileen Strand

Stine-Aileen Strand

Prosjektleder
[/wpbb-if]

Torhild S. Aarbergsbotten

Avdelingsleder Innovasjon i offentlig sektor
[/wpbb-if]
Paul Sverre Røe

Paul Sverre Røe

Prosjektleder
[/wpbb-if]