Inspirasjonskveld mat og reiseliv
Velkommen til alle som har startet, har drevet en stund eller ønsker å starte for seg selv innen mat og reiseliv.
Program med inspirasjon fra en lokal produsent av mat og reiselivsopplevelser, tips om støtteordninger til oppstart og vekstambisjoner, samt bygge nettverk.
Kveldsmøte kl 18.30-21.00: starter med kaffe og lett mat
- Velkommen v/Næringsleder i kommune
- Mat og reiseliv på Innherred mot 2030; Hvordan kan vi samspille, hva ditt behov ?
- Inpirasjonsforedrag fra en etablert bedrift innen mat og reiseliv
- God tid til innspill og dialog; rundbordsprat
- Andre tema:
- Kompetansenettverk mat (Mære)
- Etablererkurs i Trøndelag
- Mattilsynet – hva kreves for å komme I gang?
- Innovasjon Norge – finansieringsmuligheter
- Salgskanaler
Inspirasjonskveldene foregår på følgende steder og datoer:
- Januar: SNÅSA 27. Jan kl 18.30-21.00
- Februar: VERDAL 10. febr kl 18.30-21.00
- Februar: LEVANGER 17. Febr kl 18.30-21.00
- Mars: FROSTA 10. Mars kl 18.30-21.00
- Mars: INDERØY 17. Mars kl 18.30-21.00
- Mars: STEINKJER/MÆRE 25. Mars, under “Fagdager lokalmat Trøndelag” kl 17.00-19.30
Her finner du påmeldingsskjema: PÅMELDING MAT OG REISELIV 2025