Petter Thorsen

Prosjektleder

petter-552x624

Mitt råd til deg:

Ferdigheter: Prosjektledelse, forretningsutvikling, analyse, kommunikasjon og nettverk. Mitt spesialområde er reiseliv, der jeg har et stort internasjonalt nettverk og lang erfaring.

Ditt Proneo:

Her møter du en gjeng med dyktige folk og enormt mye erfaring. Når du kommer til oss med en idè om å starte opp eller videreutvikle en bedrift, finner vi ut hvem som kan hjelpe deg best. Deretter setter vi sammen et team for nettopp ditt prosjekt. Som sparringspartnere vil vi utfordre deg, stille krav – og hjelpe deg. Om du har vilje og evne til å omsette våre tips og råd til praktisk handling, vil du garantert lykkes med å utvikle din bedrift.

Enten du vil inn i et nytt marked, har en god forretningsidé eller ønsker bedre lønnsomhet i selskapet, hjelper jeg deg med å lage en plan for å nå målet, og sørger for at du får den hjelpen du trenger.

Mitt Proneo:
Det er flott å jobbe i Proneo. Jeg har vært gründer selv, og kjenner godt til den energien og gleden som ligger i å utvikle og videreutvikle en bedrift. Derfor er det særdeles givende å kunne dele den erfaringen med andre.

Rådet: 
Det er veldig moro å være i en utviklingsfase og streve etter de øyeblikkene hvor du lykkes. Men vær forberedt: Selv om du har den smarteste ideen eller det beste produktet, ligger det alltid hardt arbeid bak alle lønnsomme forretninger.

Eksempelet:
Ravn Film.
Fredrik Bye er utdannet elektriker, men har hatt film og foto som hobby i mange år. Han sa opp jobben, fulgte drømmen og lever nå 100 % av film. Mitt viktigste bidrag var å gjøre ham trygg på forretningsideen slik at han ble trygg på hva han skulle si ja til, og hvilke oppdrag han burde styre unna. Jeg startet med å introdusere ham for en del regionale kunder for å komme i gang, og har etter hvert koblet ham på et nettverk av de beste adventure-filmerne i verden. Vi må jo legge lista litt høyt!