Stine-Aileen Strand

Prosjektleder

stine-1-552x624

Mitt råd til deg:

Ferdigheter:
Prosjektledelse, prosessledelse, innovasjon, entreprenørskap, forretningsutvikling og bedriftsøkonomi. 

Ditt Proneo:
Går du med en gründer i magen eller en tanke om å utvikle eksisterende virksomhet, da tar jeg gjerne en prat med deg. Bistår under idéfasen og kommersialiseringen av din idé, så vel som når du skal utvikle bedriften du driver i dag. Møter deg alltid med entusiasme og kunnskap, med mål om at du oppnår din drøm. 

Mitt Proneo:
Ønsket om at du får realisert din drøm er min største drivkraft. Jeg er genuint opptatt av at du som gründer eller bedriftseier skal få den veiledningen som er nødvendig for å lykkes. Jeg stekker meg alltid langt for å ivareta dine behov under hele prosessen.

Rådet:
Ha tro på deg selv! Velg de riktige menneskene til å utvikle din idé og bedrift sammen med deg.

Eksempelet:
Etablererkurs Trøndelag. Et kurs som eies av Innovasjon Norge, men som vi vant anbudet på. Kurset er et tilbud til deg som vurderer å starte bedrift. Undervisningsdelen er over 4 kvelder, og vi går gjennom tema som er viktig å ha litt kjennskap til før du skal starte bedrift. Et stort og lærerikt prosjekt hvor jeg som prosjektleder får anledning til å være med i alle ledd i et prosjekt. Alt fra tilbudsskriving av prosjektet til planlegging av innhold i kurset, rekruttering og markedsføring, undervisning og oppfølging av deltakerne, koordinering av oppgaver, i tillegg til administrative oppgaver. Målet med etablererkurset er å gi flere et godt kunnskapsgrunnlag slik at vi får flere bærekraftige framtidsrettede arbeidsplasser i regionen vår.