Torhild S. Aarbergsbotten

Prosjektleder

torhild-web-552x624

Mitt råd til deg:

Ferdigheter: Forretningsutvikling, prosjektledelse, klyngeutvikling, nettverksbygger.

Ditt Proneo:
Om du er gründer i oppstartsfasen eller en etablert bedrift med ønske om utvikling, har Proneo kompetanse, erfaring og nettverk til å hjelpe deg videre. Vi kan hjelpe deg med å utvikle forretningsmodellen, utarbeide strategier og få satt disse ut i praksis. Vi bistår gjerne med å lede utviklingsprosjekter for både bedrifter og større bedriftsklynger.

Min erfaring fra politikk og forvaltning har gitt meg et bredt nettverk lokalt, regionalt og nasjonalt, som jeg håper kan komme trøndersk næringsliv til nytte for videre utvikling. Jeg bidrar veldig gjerne til å koble kunnskapsmiljøer og næringsliv til felles nytte, vekst og utvikling. Verdier skapes gjennom samhandling og å dele kunnskap og erfaring med hverandre

Mitt Proneo:
Jeg brenner etter å skape vekst og utvikling i Trøndelag. Her har vi alle muligheter til å lykkes med våre naturressurser, verdensledende kunnskapsmiljøer og ikke minst hardtarbeidende mennesker som bobler av ideer. Jeg få brukt min kompetanse og erfaring, og lærer nye ting hver eneste dag sammen med dedikerte og kompetente kollegaer. Proneo sine verdier nysgjerrig, raus og effektiv er verdier som jeg virkelig kan stå inne for. Visjonen Best i Norge på regional innovasjon og næringsutvikling, gir meg et mål å strekke meg imot – hver eneste dag.

Rådet:
Del tankene dine med andre og ha troen på deg selv. Tør å tenke nytt og ikke vær redd for å søke råd og hjelp. Bruk FoU-miljøene og se etter samarbeidspartnere. Forretningsutvikling er som å bygge hus – et godt grunnarbeid og solid fundament gir grunnlag for et stødig reisverk som står seg for stormkastene som måtte komme.