Ny i Proneo

17. juni 2016

.stine

I april 2016 startet jeg som prosjektleder i Proneo. Allerede dag to fikk jeg være med på møte i et av våre prosjekter, og jeg forstod raskt at Proneo har et godt fotavtrykk i næringslivet. Framtidsplaner diskuteres over bordet, og erfaringer deles. Samarbeidet blir synlig, og jeg sitter nysgjerrig og følger med.

I ukene som kommer får jeg mulighet til å være med mine kollegaer i deres møter, alt fra gründere, etablert næringsliv og kommunen. Vi har inkubatorlunsj, hvor gründer møter gründer i en uformell setting over en matbit. Vi har elever fra grunnskole, videregående skole og universitet på bedriftsbesøk, og forteller dem hva vi holder på med til hverdags. Allsidigheten kommer fram, og jeg blir kjent med Proneo og mine rause kollegaer. Nettverket står sterkt og jeg forstår hvor viktig det er, særlig i samarbeid med gründeren.

Ukene blir flere, og jeg får tildelt mitt første prosjekt. Mine kollegaer hjelper meg i gang, og stiller opp så snart jeg har noen spørsmål. Praten sitter løst, og daglig deles erfaringer fra ulike case som hver prosjektleder kommer over. Jeg tenker; sammen blir vi best.

Tiden er knapp. Dagene fylles opp med masse spennende møter med gründere, og jeg får ta del i gründerens hverdag på nært hold. De jobber hardt og målrettet, finner samarbeidspartnere, kunder, utvikler, administrerer, inngår avtaler, markedsfører og legger strategien for selskapet. Alt dette stort sett alene i sin bedrift. Da er det fint å kan bidra med sine erfaringer, og hjelpe gründeren på veien. Vi i Proneo må være like effektive som gründere selv er, og følge deres hverdag tett for å kan bistå med vår kunnskap og erfaring. Da er det supert å ha kontorplass midt mellom alle gründerne, i fellesskap med mine engasjerte kollegaer.

Så langt har tiden bydd på innholdsrike dager. Tenk så fantastisk å jobbe med det morsomste i verden, nemlig gründerne. Dere gir så mye av dere selv, og deres hverdag.

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Stine-Aileen Strand

Stine-Aileen Strand

Prosjektleder
[/wpbb-if]