Ønsker du å utvikle din bedrift?

Trenger du ekstra hestekrefter for å få fart på utviklingsarbeidet i bedriften din? Vi kan bidra med ressurser, skaffe finansiering og bistå deg gjennom hele utviklingsløpet.

Inkubator

Vi brenner for at flere trønderske oppstartsbedrifter skal lykkes! Vi vet at hver forretningside er unik og hvert gründerteam er forskjellig. Vår jobb er å bidra med kompetanse og erfaring der behovet er størst. Gjennom inkubatoren får du tilgang til vårt nettverk av industripartnere, investorer, fagmiljøer og andre tjenester du kan ha nytte av på veien mot det store målet.

Rådgiving

Har du et behov for å ta et aktivt grep for å utvikle bedriften? Ser du et potensial i å utvikle en ny tjeneste eller et produkt? Mangler du nettverk og kontakter som kan hjelpe deg på veien? Da er vi den rette utviklingspartneren for deg!

Inkubator

Bilde som forklarer prosessen fra ide til virksomhet
Bilde som forklarer prosessen fra ide til virksomhet

Å delta i Proneo inkubator betyr at du får en-til-en rådgivning fra første dag. Du får tilgang til all spesialistkompetanse i Proneo og hos våre samarbeidspartnere. Vi åpner også opp vårt utstrakte nettverk av industriledere, næringsliv, forskningsinstitusjoner og virkemiddelapparat. Alt dette slik at du raskere kan nå dine mål!

For å bli tatt opp i inkubatoren, så må du gjennomføre pre-inkubator på 3-6 måneder. Her jobber vi mer intenst med din forretningside og markedsavklaring. Målet er å komme i en best mulighet posisjon for å kunne sette tempo mot kommersialisering og vekst.

Proneo har bidratt til at mange trønderske oppstartselskap har lyktes både i Norge og internasjonalt. Kanskje din bedrift blir den neste?

Her kan du søke om å bli en del av Proneo Inkubator.

Det er ingen skjulte kostnader eller forpliktelser i Proneo inkubator. Prisen er på 3.500,- kroner eks mva pr måned, og da er alt inkludert. I tillegg kan du avtale å få tilført ekstra kapasitet fra en av våre erfarne prosjektledere i perioder til en svært gunstig pris.​

Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere

Petter Thorsen

Petter Thorsen

Prosjektleder
Kristin Haanshuus

Kristin Haanshuus

Inkubatorleder
Heidi Totsås

Heidi Totsås

Prosjektleder
Tonje Liff

Tonje Liff

Prosjektleder
Mia Ibsen

Vidar Knoff

Prosjektleder
jon-ivar

Jon-Ivar Holmslet

Prosjektleder

Rådgiving

I en travel hverdag kan det være krevende å håndtere den daglige driften og samtidig prioritere tid og ressurser til utviklingsarbeid. Utviklingsarbeid handler om alt fra små forbedringer i driften til strategiarbeid, produktutvikling, markedsutvikling, nye måter å drive salg på, og å finne nye samarbeidskonstellasjoner. Proneo har bred kompetanse og erfaring fra mange bransjer og bedrifter når det gjelder nettopp utviklingsarbeid i bedrift! Vi starter som oftest med å hjelpe bedriften til å definere sitt eget behov eller ambisjon.

Med våre 20 rådgivere og et regionsomspennende nettverk sitter vi på en formidabel kompetansebank.

Trenger du engasjerte ekstra hestekrefter for å få fart på utviklingsarbeidet i bedriften din? Vi kan bidra med ressurser, koble din bedrift til aktører med spisskompetanse på din bransje og produktspekter, skaffe finansiering og bistå deg gjennom hele utviklingsløpet.

Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere

Hanna Maroz

Hanna Novik

Prosjektleder
Tore Svartås

Tore Svartås

Prosjektleder
Knut Baglo

Knut Baglo

Avdelingsleder Rådgiving
Kristin Haanshuus

Kristin Haanshuus

Inkubatorleder

Henrik Skjørstad

Prosjektleder

Vigdis Haldorsen

Prosjektleder