Ønsker du å starte bedrift?

Har du startet egen bedrift eller drømmer du om å gjøre det? Aksjeselskap, enkeltpersonforetak eller en annen type foretak? Da hører vi gjerne fra deg. ​

Etablerersamtale

Har du en knakende god forretningsidé eller oppfinnelse, og vil hevde deg blant de beste? Da trenger du et team av dyktige fagfolk rundt deg som kan bidra til å gjøre ideen til virkelighet. Vi har avtale med mange kommuner i Trøndelag om å bistå med utvikling av næringslivet i regionen.

Kontakt

Finner du ikke din kommune i oversikten? Vi avtaler gjerne en fortrolig samtale over telefon, digitalt eller på et av våre kontorer. Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan hjelpe deg å realisere din drøm om å utvikle eller starte din egen bedrift.

Etablerersamtale

Har du en knakende god forretningsidé eller oppfinnelse, og vil hevde deg blant de beste? Da trenger du et team av dyktige fagfolk rundt deg som kan bidra til å gjøre ideen til virkelighet.

Hver idé er unik, og veien til suksess er like ulik hver gang. Vi gir deg de rådene du trenger for å komme videre.

Våre erfarne forretningsutviklere er godt kjent i jungelen over hvilke finansieringsmuligheter som finnes for å hjelpe deg i gang med utviklingsløpet.

Klikk deg inn på din kommune og ta kontakt for å få hjelp på veien videre.

Finner du ikke din kommune i oversikten? Ta kontakt med oss via DETTE skjemaet.

Våre kontaktpersoner

Tore Svartås

Tore Svartås

Prosjektleder
Kristin Haanshuus

Kristin Haanshuus

Inkubatorleder
Petter Thorsen

Petter Thorsen

Prosjektleder
Mia Ibsen
Tonje Liff

Tonje Liff

Prosjektleder

Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan hjelpe deg å realisere din drøm om å utvikle eller starte din egen bedrift. Vi avtaler gjerne en fortrolig samtale digitalt, over telefon eller på et av våre kontorer.