Tør du involvere kunden fra starten av?

15. august 2016

.stine

Skal du starte en helt ny bedrift eller utvikle et eksisterende selskap? Da bør vi ta oss en prat! For det er ingenting som er så morsomt, men likevel komplekst, som realisering av verdiskapende bedrifter.

Grunnlaget du legger ned fra starten av er viktig videre i prosessen. Det handler om at du raskest mulig kommer deg ut i markedet og får testet din idé – helst før konseptet er ferdig utviklet.
Men hva skal du selge? Idéen bør være så kortfattet og lett å forstå som mulig, slik at potensielle kunder blir interessert fra starten av. En kunst i seg selv.

Hvem avgjør om akkurat din idé er god? Det eneste svaret her er definitivt kunden! Det er vesentlig at kunden tidlig får bli med på laget for videre utvikling, og at kunden får testet ditt konsept. Da kan de komme med konstruktive tilbakemeldinger – og du kan spare deg for mye bruk av tid og ikke minst penger. En fantastisk mulighet til å teste, feile, utvikle og endre. Denne runddansen må du gjenta mange ganger før du er ferdig utviklet.

Vi i Proneo blir gjerne med deg på laget når du skal utvikle ditt konsept. Vi veileder, stiller med nettverk, og ikke minst bidrar med kunnskap om hvordan teste i markedet. Vi er med på både oppturer og nedturer, og ønsker at du skal lykkes.

Fordi: «Gründerskap er risikosport, men det finnes ikke en sport som det er viktigere for Norge å bli gode i enn nettopp GRÜNDERSKAP!»

Håper vi sees!

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Stine-Aileen Strand

Stine-Aileen Strand

Prosjektleder
[/wpbb-if]