Vil du og din bedrift opp og FRAM?

15. desember 2016

.vegard-verdal-portrett

Vegard Verdal PortrettHvor mange ganger har du ikke tatt deg selv i å tenke; ”Tiden strekker ikke til – kunder kommer alltid først og vi har aldri tid til langsiktig planlegging” eller ”Kundene krever mer og mer, det er en kamp om å alltid ligge foran – administrative oppgaver må nedprioriteres!”

Har du lyst til å endre dette, utvikle deg selv, få økt konkurransekraft og få en bedre flyt i det daglige? Da kan FRAM-programmet hjelpe akkurat deg!

Innovasjon Norges FRAM-program gir praktisk hjelp i strategi- og ledelsesutvikling, innovasjon og etablering i nye markeder.

FRAM-programmet er en metode for strategisk utvikling og gjennomføring av praktisk utviklingsarbeid i din bedrift med vilje og evne til forbedring. FRAM passer for all kommersiell virksomhet som ønsker utvikling. FRAM er et leder- og bedriftsutviklingsprogram som skal gi deg som bedriftsleder praktiske lederverktøy og skape konkrete målbare resultater i gjennomføringen av programmet.

FRAM er et godt og gjennomarbeidet konsept, og i en 20 års periode har 6.000 bedrifter deltatt. FRAM har fått svært gode evalueringer, og viser at de bedriftene som har deltatt har både hatt større vekst, investerer mer og har lavere konkursrate enn andre norske bedrifter.

Samtidig er det ikke mange av Innovasjon Norges sine programmer og ordninger som lover deg konkrete mål og resultater på omsetningsvekst og/eller resultatforbedring etter gjennomføring av et FRAM-program.

Rent praktisk gjennomføres et typisk FRAM-program med 10-12 bedrifter over 1,5 år, der det legges opp til 6 fellessamlinger for felles læring og erfaringsutvekslinger, samt at du som bedriftsleder får benytte deg av dedikert rådgiver i mellom samlingene for å planlegge og gjennomføre utviklingsoppgaver i bedriften som er skreddersydd for ditt behov.

Høres dette interessant ut?

Jeg er godkjent FRAM-prosjektleder av Innovasjon Norge. Ta kontakt så finner vi det FRAM-løpet som passer deg!

 

Vegard Saur
Prosjektleder
[email protected]