Spennende satsing på Øyna

22. oktober 2019

.skjermbilde-2019-10-22-kl-06-52-16
Øyna Parken er blant vekstbedriftene som deltar i Proneo Inkubator. De satser på opplevelser tett koblet til lokalmat og unikt kulturlandskap. De starter nå byggingen av et helt nytt overnattingstilbud – Øyna kulturlandskapshotell. Dette ble klart etter at eierne Kristine og Frode Sakshaug fikk med seg Gaus Invest AS på laget.
 
Allerede sommeren neste år kan de første gjestene sjekke inn i de 18 enkeltstående hotellrommene som bygges inn i bakken på Øyna.
 
– Dette har vært en drøm i mange år. Her vil du snart kunne både spise godt og sove godt i et vakkert kulturlandskap, sier Frode Sakshaug.

Vi blir med fordi det er det mest spektakulære og spennende prosjektet i distriktet, sier Håvard Gausen i Gaus Invest AS.

Spesiell nærhet til landskapet
Ekteparet Sakshaug har ønsket å finne en byggemåte som er tilpasset naturen og ivaretar panoramautsikten på Øyna.

Foto: GREENADVISERS

I tillegg til fantastisk beliggenhet og spennende arkitektur, er det menneskene bak, Kristine og Frode, som gjør dette interessant for oss. Vi tror vår kompetanse på mat kombinert med deres lidenskap for å gi gjestene den beste opplevelsen, bringer Øyna i toppdivisjonen, sier Gausen.

Lokale krefter går sammen
Ekteparet Sakshaug har fått med seg sterke lokale krefter som eiere, leverandører og entreprenører. Alt fra byggemateriale og design til mat- og kulturopplevelser er kortreist.

–  Jeg er sikker på at den unike beliggenheten, arkitekturen og det lokale eierskapet og engasjementet vil gi et løft for Inderøy og hele Trøndelag som destinasjon, sier Tord Lien regiondirektør i NHO Trøndelag.