Grønn plattform

18. mars 2022

grønn plattform

Grønn plattform er en satsing som gir støtte til forsknings- og innovasjonsdrevet grønn omstilling i næringslivet.

I 2021 hadde Proneo gleden av å bidre til å sikre finansiering av prosjekter gjennom Pilot-E og andre ordninger hos Forskningsrådet, Innovasjon Norge, Enova, m.fl. Vi kan tilføre kompetanse og kapasitet i prosjektutvikling og søknadsarbeid mot alle aktører i virkemiddelapparatet.

Planlegger dere å søke Grønn plattform kan Proneo være en aktuell partner som kan tilføre kompetanse og kapasitet i søknadsprosessen. Ta gjerne kontakt med Rasmus Rønning for en uforpliktende prat og nærmere informasjon.

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Rasmus Rønning

Rasmus Rønning

Inkubatorleder
[/wpbb-if]