Vi søker etter ny daglig leder

02. mai 2022

Daglig leder Per Anders Folladal i Proneo ønsker å bringe EU-finansierte innovasjonsprosjekter til Trøndelag 
Foto: Proneo

Per Anders har gjennom åtte år som Daglig leder i Proneo bidratt til å utvikle bedriften til å bli et av landets største innovasjonsselskaper med en solid og anerkjent posisjon i trøndersk næringsliv. Per Anders ønsker å slippe til nye krefter som kan utvikle Proneo videre, og styret har derfor besluttet å iverksette prosessen med rekruttering av ny Daglig leder. Tidspunktet for Proneo er godt da vi har lagt bak oss et bra år i 2021 og har en god utvikling i 2022. Proneo søker en engasjert og mulighetsorientert leder som har lyst til å utvikle selskapet videre sammen med våre dyktige medarbeidere. Sammen skaper vi framtidas arbeidsplasser i Trøndelag!

I Proneo får du jobbe med selvgående og ambisiøse folk som drives av å skape verdier og en bedriftskultur som verdsetter å spille hverandre gode. Du liker folk, og du har gode lederegenskaper. Du identifiserer deg sterkt med kjerneverdiene våre: Rausnysgjerrig og effektiv. Du har erfaring fra næringsliv, forretningsutvikling og innovasjon, og du har gjerne et godt nettverk mot relevante FoU- og kompetansemiljø.

Kontorsted blir Verdal eller Stjørdal – avhengig av hva som passer best for deg. Proneo er fleksibel på oppstartstidspunkt og det legges opp til god overlapp, om ønskelig. Søknader vurderes fortløpende. For mer info, sjekk utlysing med FINN-kode 256848031.