Bli kjent med Jon-Ivar

16. desember 2022

jon-ivar

Utvikling og entreprenørskap går som en rød tråd gjennom yrkeslivet til Jon-Ivar. Nå er det bedriftene han jobber med i Proneo som får nyte godt av erfaringen hans.

– Hvorfor gründere skal komme til oss i Proneo? Fordi vi har helhetsblikket. Vi har oversikt over mulighetene og vi kan bidra med riktig kompetanse på riktig tidspunkt og skape struktur og oversikt. Det er alltid nyttig å ha med noen på laget som har et utenfrablikk

Jon-Ivar Holmslet har høye ambisjoner og har en egen evne til å sette seg mål – og nå dem. Det gir resultater. Blant de store viktige merkevarene han har vært med å bygge, finner du blant annet Trøndelag som European Region of Gastronomy.

– Det å jobbe målrettet både alene og i samarbeid med andre. er viktig, sier han.
– Gründerne våre blir veldig fokuserte på det de driver med – og det skal de også være. Min jobb er å utfordre dem der jeg ser de bør utfordres. I en oppstartprosess er det veldig sjelden to streker under svaret, og det er viktig å ikke låse seg fast i én løsning.

Jon-Ivar har utdanning i markedsføring og strategi, og lang erfaring fra så ulike sektorer som landbruk, verkstedindustri, næringsmiddelindustri og utviklingsselskaper.

– Jeg er på riktig sted nå, smiler han. – Jeg er vokst opp i en gründerfamilie og jeg har jobbet i oppstartselskaper. Det å få bruke all den kompetansen på å hjelpe neste generasjons gründere, er midt i blinken for meg!