Bli kjent med Malin

09. desember 2022

ml

Malin Løfsnæs er oppvokst i en gründerfamilie tett på havbruksnæringa, og brenner for lokalt næringsliv og utvikling. En mer perfekt person til jobben som prosjektleder hos Proneo i Flatanger er det vanskelig å se for seg.

Tilfeldighetene ville det til at Proneo lyste ut en prosjektlederstilling i hjemkommunen Flatanger akkurat da Malin var ferdig med fem års sivilingeniørstudier i havbruk og sjømat.

– Det var mildt sagt midt i blinken, smiler hun. – Nå får jeg brukt både kompetansen og nettverket mitt på å bidra til videre vekst i Flatanger og Trøndelag.

Malin begynte i jobben i høst, og har siden oppstarten vært involvert i flere oppstartsprosjekter sammen med gründere og i etablert næringsliv. Selv om hun så langt er den eneste ansatte ved Proneo-kontoret på Havbruksparken i Flatanger, er hun langt fra alene. I Proneo trekker prosjektlederne på kompetansen til hverandre slik at kundene får hjelp med det de trenger; enten det er finansiering, søknadsarbeid eller forretningsmodellering.

– Det å hjelpe sambygdinger å starte eller videreutvikle bedriften sin, er både givende og gøy, sier hun. – Det er et privilegium å få være med og bidra til å realisere gode ideer.