Engasjert til fingerspissene

15. mars 2023

Tonje Liff

De to månedene vi fikk sammen med Tonje Liff Granheim før hun gikk ut i fødselspermisjon, var mer enn nok til at både vi og kundene våre gledet oss til hun skulle komme tilbake igjen.

– Hvorfor jeg søkte jobb hos Proneo? Jo, fordi her får jeg brukt hele meg!

Og la det være sagt med én gang – det er ikke så rent lite. I tillegg til de to bachelorgradene i jus og HR, har Tonje sjonglert tidligere jobber med sitt eget firma innen digital markedsføring. Det at bredden i interessene til Tonje gjenspeiles i arbeidsoppgavene hun har som prosjektleder i Proneo, er noe av det hun setter aller mest pris på med jobben.

– Proneo er en veldig allsidig arbeidsplass, sier hun. – Det er et stort spenn i bakgrunn, kompetanse, alder og utdanning i kollegiet, og vi lærer så mye av hverandre.

Lærdommen tar Tonje med seg videre til kundene hun jobber med. Hun, som alltid har vært opptatt av organisasjonsutvikling, ledelse og prosjektledelse, har det som plommen i egget både når hun jobber med oppstartsbedrifter og med etablert næringsliv som vil utvikle nye produkter og tjenester. Særlig godt kjenner hun seg igjen i utfordringene nyetablerte bedrifter baler med.

– Jeg vet hvordan det er å ha lyst til å starte opp noe og å tørre å hoppe i det, sier hun. – Jeg mener selv at det gjør meg til en bedre rådgiver.

Med unntak av et par år i Trondheim, har Tonje bodd hele livet sitt på Verdal – og her blir hun.

– Jeg er skikkelig lokalpatriot, smiler hun. – Derfor er det også så viktig at det fins en arbeidsplass som Proneo her på Verdal. Jeg er stolt av å ha en arbeidsgiver som lar meg være med å styre min egen arbeidsdag og som forstår den nye generasjonen arbeidstakere. Og selv om jeg gleder meg til helg på fredagene, gleder jeg meg til mandagene i helgene. Er ikke det det beste skussmålet en jobb kan få, vet ikke jeg!