En robust industripark

30. oktober 2020

F.v.: Ordfører Pål Sverre Fikse, Knut Baglo fra Proneo, Ole Kristian Høiås, HR Prosjekt, Ingrid Dahl Furunes i Verdal Næringsforum

F.v.: Ordfører Pål Sverre Fikse, Knut Baglo fra Proneo, Ole Kristian Høiås, HR Prosjekt, Ingrid Dahl Furunes i Verdal Næringsforum

På en pressekonferanse torsdag 29. oktober presenterte Proneo nøkkeltall for 2019 fra Verdal Industripark. Tallene viser at Verdal Industripark befester sin posisjon som en av de største industriparkene i Norge med en høy og stabil verdiskaping. ​​Tallene bekrefter at industriparken er blitt en robust industripark med dyktige og ​utviklingsorienterte bedriftsledere.

Alle nøkkeltall finner du i denne presentasjonen (PDF)

Samhandling fører til utvikling
Verdal Industripark styrker med dette sin posisjon som Norges tredje største industripark. 

– Dette er gledelige tall som viser at industriklyngen i Verdal er et attraktivt miljø å være i, sier Knut Baglo i Proneo 

– En viktig årsak til at miljøet vokser, er den unike samhandlingskulturen som er etablert mellom bedrifter, utdanning og forskning. Samhandling fører til utvikling og nyskaping, understreker Baglo 

Ved utgangen av 2019 omfattet industriparken 194 bedrifter som sysselsatte totalt 3.098 personer. Omsetningen ligger stabilt på 8 milliarder, samme nivå som de siste tre årene. Det ble investert for 347 millioner i prosjekter tilknyttet Verdal Industripark i 2019.  

Alle nøkkeltall finner du i denne presentasjonen (PDF)

En som kan bekrefte det høye aktivitetsnivået i byggebransjen, med en “all time high” omsetning i 2019, var Ole Kristian Høiås, avdelingsleder for HR Prosjekt AS.

– Vi startet opp med to ansatte her på industriområdet i 2018. Året etter var vi fem. I år har økt ytterligere til sju. Og det midt i koronapandemien. Veldig bra, mente Høiås.

HR Prosjekt er den største norskeide leverandøren innenfor prosjektledelse, prosjektadministrasjon, byggeledelse, arkitekt- og ingeniørfag, samt utredning og analysetjenester i Norge. HRP deltar i prosjektene til en rekke offentlige og private oppdragsgivere innenfor bygg og anleggssektoren.

Om Verdal Industripark 

Verdal Industripark er Norges tredje største industripark og omfatter hele det 2.500 mål store industriområdet i Verdal. Her finnes et mangfold av bedrifter som leverer tjenester innen bygg og anlegg, handel og service, industri og bergverk, samt tjenester knyttet til innovasjon, forskning og forretningsutvikling. Med direkte adgang på E6, moderne kaianlegg og jernbanespor inn på området, er Verdal Industripark også et attraktivt knutepunkt for transport.  

Vi hjelper deg gjerne med å utvikle din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Knut Baglo

Knut Baglo

Avdelingsleder Rådgiving
[/wpbb-if]
Stig F. Krokstad

Stig F. Krokstad

Avdelingsleder administrasjon og eiendom
[/wpbb-if]