Laster Arrangementer

Workshop i Flourishing Business Canvas (FBC)

23. april 2024 - 23. april 2024

09:00 - 11:00

Nye krav i taksonomi og miljøforskrifter endrer spillereglene for næringslivet og vil i framtiden få større og større påvirkning på forutsetningene i markedet.

Ved å integrere en trippel bunnlinje-tilnærming tar du et skritt for å synliggjøre og planlegge økonomisk levedyktighet samtidig som vi ivaretar miljømessige og sosiale verdier.

Dette er ikke bare strategisk smart i lys av nye miljøkrav, men det bygger også merkevareverdi og kan tiltrekke seg en forbrukerbase som i større grad enn tidligere verdsetter etikk i produktene og tjenestene de kjøper.

Flourishing Business Canvas er en videreutvikling av Osterwalders Business Modell Canvas som lar deg ta med den triple bunnlinjen når du legger planer for hvordan din bedrift skal lykkes.

Workshopen er gratis og er forbeholdt inkubatorbedrifter hos Proneo, T:lab og 6:AM.

John Wormdal er ansatt i Proneo og er en erfaren leder med bred kompetanse innenfor bærekraftsarbeid, salg, ledelse og kommunikasjon fra en lang karriere i IKEA. Han har i tillegg erfaring i å jobbe med internasjonale partnere og fra å jobbe i ulike omstillingsprosjekter.