Næringspark

Vi bidrar til utvikling, drift og vedlikehold av næringsparker med tilhørende servicetjenester.

Stjørdal næringspark

Midt i Stjørdal sentrum har vi over 2000 kvm med kontorlokaler, møterom og fellesareal hvor vi samler et ti-talls utviklingsorientrte bedrifter. Et innovativt og spennende miljø bestående av både oppstartsbedrifter og etbalerte bedrifter.

VIPsenteret Verdal

VIPsenteret ligger sentralt plassert i Verdal Industripark, en av norges største industriparker. VIPsenteret er selve storstua i industriparken med sine 7500 kvm med kontorlokaler, møterom, kantine og samler et stort antall utviklingsorienterte bedrifter.

Stjørdal næringspark

Næringslivets møteplass

Proneo Næringspark på Stjørdal tilbyr kontorlokaler og møterom for innovative kunnskapsbedrifter og næringsliv.

Som leietaker i Næringsparken har du tilgang til flere felles fasiliteter og tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Disse fasilitetene, sammen med den geografiske plasseringen og synergieffektene ved å være samlokaliserte med andre bedrifter, er næringsparkens største fortrinn.

Proneo AS arbeider for at næringsparken skal representere et faglig og sosialt miljø som legger til rette for ny utvikling og vekst i regionen.

VIPsenteret Verdal

Som leietaker i VIPsenteret har du tilgang til moderne fasiliteter og tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Våre fasiliteter, sammen med den geografiske plasseringen og synergieffektene ved å være samlokaliserte med mange utviklingsorienterte bedrifter er VIPsenterets største fortrinn.
49896834668_d4d2a7116e_o-1-landscape