Innsamling av nøkkeltall for Verdal Industripark

12. april 2021

Kraner i skyene
På vegne av Verdal kommune lager vi årlig en oversikt som viser samlet omsetning, investeringer og antall ansatte for bedrifter tilknyttet Verdal Industripark. Opplysningene blir presentert som en samlet sum for alle bedrifter gruppert på bransje. Alle opplysninger blir behandlet konfidensielt.
 
Vi ber om at dere fyller ut skjema nedenfor for din bedrift/avdeling hvor vi ønsker å få en oversikt over omsetning, investeringer og antall ansatte for alle firma som hadde omsetning i Verdal Industripark i 2020. (NB! Vi anbefaler Chrome nettleser)
 

Svarfrist: 30. april (men gjerne så snart som mulig)

PS Hvis du representerer flere bedrifter i Verdal Industripark så registrerer du nøkkeltall for disse på samme vis.

Slik gjør du:
Skriv inn firmanavn i søkefeltet-> Trykk SØK -> Velg bedrift -> Fyll inn tall -> Klikk Lagre

NB! Legg inn komplette tall

Trenger du å endre kontaktinfo? Klikke HER.
Ved behov kan du ta kontakt med Stig F. Krokstad: [email protected]. Tlf.: 909 99 040.