Hanna Maroz

Prosjektleder

Hanna Rigg for vekst

Ferdigheter: Logistikk, forretningsdesign og bedriftsutvikling, digital innovasjon, markedsutvikling, forretningsprosessforbedring, forsyningskjeder og strategi.

Ditt Proneo:
Du er enten i en veldig tidlig oppstartsfase eller en etablert bedrift med svak innovasjonstakt i den nye digitale verden som har store endringsambisjoner og vekstambisjoner, men du vet ikke hvor du skal starte. Du har en problemstilling som må besvares effektivt. Jeg hjelper deg å lage kartet for å nå målet ditt. Sammen finner vi ut markedets behov og trender, både regionalt, nasjonalt, internasjonalt og digitalt, moderne og innovative løsninger for virksomheten din, en bærekraftig forretningsmodell, samt markedsføringsstrategi – alt som vil gi deg et ekstra konkurransefortrinn.

Mitt Proneo:
Arbeidet i Proneo gjør meg energisk, motivert, faglig engasjert og opptatt av riktig kvalitet og økt verdiskaping.

Rådet: 
Fokuser mer på kundeopplevelse enn på produkt. Digitalisering har endret kundeadferd betydelig og skapt økt kundeinnflytelse. Ikke bruk for lang tid på å utvikle det du tror er det perfekte produktet – engasjer kundene dine i design og produktutvikling, skap nye ideer og test ut konseptet ditt i tett dialog med «tidlige brukere».  Produktutvikling og markedsutvikling bør gå hånd i hånd.